Sabtu, 22 Juni 2013

JKT48 - RIVER (Jowo Version)

JEKETI......PAPATWOLU!!

Dung tak dung dung tak dung tak tak dung dung tak dung tak dung tak dung tak dung dung..

Gek maju ning ngarep, got it!
Ojo nganti mandek, got it!
Tujuan panggon matahari njedul
Ayo mlaku ning dalan pang'repan
Le ngalangi iku kali kali kali
Lan le membentang kali
Takdire kali kali kali
Arep dijajal kali
Guangen keraguanmu
Deloke nyalimu
Ojo ragu saiki do siji langkah maju, p'coyo awakmu!

Mimpi kui mestine, ketoke yo kadohan
Lan jarake, keroso, ra bakal nggatuk
Watu ning ngisor sikil, ayo jupuken siji
Dadinen nekat lan jajal balangen

Pas ning ngarepan mripatmu, ono kali le ngalir
Jembare podo kali le gedhe
Misale peteng lan njero, misale aruse banter
Kabeh rasah do wedinan, misal awakmu pisah,
Yoo tepian mesti ono, luweh, do percoyo karo awakmu

Ning tengah petengan, ayo do melu nyebur
Kabeh ojo turu ho ho ho ho ho ho ho ho
Nek arep njembarke tangan, ning kono masa ngarep
Ojo nyerah mung nggo seng ora nggatuk
Watu seng uwes dibalang, ngabulke pangarepan
Suara tibone yo melu kerungu

Ning njero atimu barang, ono kali le ngalir
Cobaan kali abot lan pedih
Misale ra mlaku apik
Misal awakmu kelelep
Rapopo mbaleni meneh
Lan ojo do menyerah
Ning kono mesti ono tepian
Nganti sesoke koe lak yo tekan

Kali!!!
Ah ah ah ah ah
Ojo alasan mung nggo awakmu dewe
Ah ah ah ah ah
Nek ora dijajajl ra bakal ngerti
Ah ah ah ah ah
Ra ono dalan liyane maju maju
Slalu slalu
Teroske mlaku ning dalan seng uwes awakmu pilih

Pas ning ngarepan mripatmu, ono kali le ngalir
Jembare podo kali le gedhe
Misale peteng lan njero, misale aruse banter
Kabeh rasah do wedinan, misal awakmu pisah,
Yoo tepian mesti ono, luweh, do percoyo karo awakmu

Ning njero atimu barang, ono kali le ngalir
Kali keringet lan banyu mripat
Misale koe wes gagal
Misal awakmu anyut.. (ayolah ayolah ayolah ayolah)
Rapopo mbaleni meneh (ho..!)
Lan ojo do mengeluh (ho..!)
Cekelan karo pangarepanmu
Nganti sesoka mimpimu terkabul..

Ayu sebrangnono koe iso!!

credits: https://www.facebook.com/pages/Nabilah-Ratna-Ayu-Azalia/472443742827803

0 komentar:

Poskan Komentar